Wat we doen

Eerst even dit | Waarom?

Voordat je leest wat we doen, vertellen we eerst graag waarom we dit doen. Want genoeg te eten, een dak boven je hoofd, aandacht en naar school gaan, is voor de meeste kinderen in Nederland heel normaal. Jammer genoeg geldt dat niet voor veel kinderen in Bilwi, een klein stadje in een door de overheid vergeten deel van Nicaragua. En daar probeert Fundación Marijn wat aan te doen.

Wat we doen…

Samen met een topteam van lokale medewerkers en een wissellende groep nationale en internationale vrijwilligers geeft Fundación Marijn met veel plezier en enthousiasme voorlichting, bijles en huiswerkbegeleiding in Nicaragua. Dat doen we voor de kinderen uit de regio van Bilwi die zo meer zelfvertrouwen krijgen en ook meer kansen hebben om hun toekomst zelf vorm te geven. Daarbij werken we samen met andere organisaties, we hebben structurele educatieve programma’s en we organiseren losse activiteiten vol sport, ontspanning en plezier.

Jessica, 18 jaar
Jessica, 18 jaar
“Biblioteca Marijn is echt tof, het ziet er mooi uit, niemand valt ons lastig, er is geen lawaai en we kunnen rustig ons huiswerk maken”
Meer bibliotheek...
Yuma, 15 jaar
Yuma, 15 jaar
“Geweld komt bij ons veel voor, vooral door jeugdbendes. Ik heb het van dichtbij gezien: pesten, mishandeling, mensen die gewond waren...”
MIGUEL, 18 JAAR
MIGUEL, 18 JAAR
“We voelen dat er écht rekening met ons gehouden wordt, dat heeft niemand anders eerder gedaan, we bedanken Fundación Marijn hiervoor.”

VERTEL HET DOOR

Steun ons en zet je netwerk voor ons in! Vertel wie we zijn en wat we doen.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

CONTACT

Vragen of ideeën? Vraag het gerust. We denken graag met je mee of helpen je verder...

+31 (0)6 166 86 672

Contactformulier

 

Contact

Vragen of ideeën? Vraag het gerust. We denken graag met je mee of helpen je verder...

+31 (0)6 166 86 672

Contactformulier

 MEER STICHTING MARIJN
stichting marijn facebook NL 60 stichting marijn website NI 60 stichting marijn facebook NI 60 stichting marijn youtube 60
   
stichting marijn anbi  
© Copyright 2007-2024. All Rights Reserved

Zoeken