Over ons

Wie is Marijn?

Marijn is de moeder van Jet van Os. Jet heeft als Brabantse jarenlang in Nicaragua gewoond met haar man en twee kinderen. Terwijl haar moeder geld inzamelde, zette Jet kleinschalige projecten op om andere kinderen te helpen. Toen Marijn plotseling overleed, namen anderen haar werk over. Als eerbetoon aan Jets moeder ontstond Stichting Marijn.

stichting-marijn-gebouw01.jpg

Stichting Marijn | Fundación Marijn

Wat in 2007 begon als een klein initiatief van één persoon is uitgegroeid tot een solide stichting. Dat geldt zowel voor Stichting Marijn die zorgt voor de fondsenwerving, als voor Fundación Marijn die zorgt voor het werk in Nicaragua. De afgelopen jaren hebben we concrete resultaten geboekt in een moeilijke omgeving en dat wordt gezien door gerenommeerde organisaties als USAID en Plan Nicaragua. Die mogen we rekenen tot onze professionele partners. We zijn gegroeid en professioneler geworden, maar niet bureaucratisch. Het directe contact met de kinderen en hun families staat nog altijd voorop!

Zo organiseren we dat…

Beetje bij beetje wordt Fundación Marijn financieel zelfstandig. Zo verhuren we vergaderruimtes en meubilair, er zijn inkomsten uit catering, uit sieradenverkoop en het verhuur van kamers aan vrijwilligers. Maar financieel onafhankelijk zijn we zeker niet. Stichting Marijn werft fondsen, zodat Fundación Marijn financiële middelen heeft om programma’s en activiteiten op te zetten. Een team van vrijwilligers zet zich met veel energie in voor ons goede doel. Zij werven vermogensfondsen, donateurs en sponsoren, ze organiseren collectes, inzamelingsacties en evenementen en daar betalen we de programma’s van. Nieuwsgierig hoe jij kan helpen?

VERTEL HET DOOR

Steun ons en zet je netwerk voor ons in! Vertel wie we zijn en wat we doen.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

CONTACT

Vragen of ideeën? Vraag het gerust. We denken graag met je mee of helpen je verder...

+31 (0)6 400 400 04

Contactformulier

 

Contact

Vragen of ideeën? Vraag het gerust. We denken graag met je mee of helpen je verder...

+31 (0)6 166 86 672

Contactformulier

 MEER STICHTING MARIJN
stichting marijn facebook NL 60 stichting marijn website NI 60 stichting marijn facebook NI 60 stichting marijn youtube 60
   
stichting marijn anbi  
© Copyright 2007-2024. All Rights Reserved

Zoeken