Wat kun jij doen?

Met een donatie help je ons het meest

Wil je ons helpen? We zijn het meest geholpen met eenmalige of reguliere donaties, omdat we jouw geld dan direct in Nicaragua kunnen besteden. We helpen de lokale economie een beetje en bovendien kunnen we voor hetzelfde bedrag in Nicaragua meer kopen dan in Nederland. Veel hoeft het niet te zijn, want alle beetjes helpen.

Maar dit kun je ook doen…

In Noord-Brabant

  • Kleding en schoenen die je niet meer gebruikt, kunnen wij verkopen op rommelmarkten of in onze tijdelijke winkel. Neem contact op als je wat voor ons hebt!
  • Voor € 15 per maand word je sponsor van het programma Adelante en geef je kinderen in Puerto Cabezas beter onderwijs en daarmee een kansrijkere toekomst.

In Nederland

  • Organiseer bijvoorbeeld zelf een inzamelactie met lege flessen.
  • Spreek, schrijf of begrijp jij Spaans en Nederlands? Dan kunnen we je hulp gebruiken. Help ons om de Spaanse informatie over de 80 kinderen in het Adelante-programma over te brengen op onze Nederlandse donateurs en sponsoren. Meld je aan en wij houden je op de hoogte wanneer we een vertaalweekend organiseren!
  • Koop je weleens wat op internet? Meld je aan bij DOELSHOPPEN dan gaat er een klein percentage van je aankopen naar Stichting Marijn.

In Nicaragua

  • Meld je aan als vrijwilliger en kom ons drie maanden helpen. Al jarenlang ontvangt de Fundación Marijn internationale vrijwilligers uit Nederland, Italië en ook uit Duitsland. De Duitse vrijwilligers komen via bemiddeling van de Protestantse Kerk in Baden, de Italianen komen dankzij de samenwerking met Diaconie Italia.

VERTEL HET DOOR

Steun ons en zet je netwerk voor ons in! Vertel wie we zijn en wat we doen.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Contact

Vragen of ideeën? Vraag het gerust. We denken graag met je mee of helpen je verder...

+31 (0)6 166 86 672

Contactformulier

 MEER STICHTING MARIJN
stichting marijn facebook NL 60 stichting marijn website NI 60 stichting marijn facebook NI 60 stichting marijn youtube 60
   
stichting marijn anbi  
© Copyright 2007-2024. All Rights Reserved

Zoeken